TPE Sex dukker VS Silikone dukker TPE Sex dukker VS Silikone dukker – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

TPE Sex dukker VS Silikone dukker

Måske har du besluttet dig for at skulle have en sexdukke, men er usikker på, hvilke af de to populære materialer - TPE eller Normal Silicone vil fungere bedst for dig. Her er vores guide omfattende vejledning om begge materialer.

 

TPE Materiale

TPE eller termoplastisk elastomer er en blanding af gummi og plast, der gør det fleksibelt og lettere at arbejde med. Denne blanding af gummi og plast har termoplastiske og elastomere egenskaber. Den kan gentagne gange strækkes, og den vender straks tilbage til sin oprindelige form. TPE er meget udbredt i fremstillingen af ​​kærlighedsdukker på grund af dets formningsevne, blød tekstur og fleksibilitetsfunktioner. Det er blødt at røre og føles mere som ægte hud.

TPE-materiale er miljøvenligt og ikke-giftigt. Det har et hårdhedsområde på 0A til 120A. Det er nemt at behandle, behøver ingen vulkanisering og kan belægges med PE, PP, PS og andre plastmaterialer. Den kan formes separat og genanvendes, hvilket gør det til en omkostningseffektiv løsning. De bruger de samme TPESex dukker i de moderne sex dukke Parlours og bordeller.

Nøglefordele ved TPE Sex Dolls

- Livlige og realistiske fremtoninger (Hvordan ser vaginaen ud?)

- Fleksibel, klembar og blødere

- Huggable. TPE bevarer varme som en rigtig person

- Hypoallergenisk, hvilket betyder, at du ikke har nogen allergiske reaktioner

- TPE er mere overkommelig

- Ingen ubehagelig latex lugt, det er lugtfrit.

TPE huden er blød og skarp. Bryst og støv er squishy og har naturlige bevægelser, hvilket er noget, som mænd mest lide. Vores sexdukkeproducenter bruger TPE til at gøre vaginalområdet lidt blødere og fluffier. Det føles realistisk også inden for hende. Hvis du leder efter noget at holde fast på, giver TPE dig en måde at opnå det på.

Vores TPE sexdukker er lavet med avancerede injektionsteknikker for at sikre, at kropsdele som mund og vagina giver ægte og virkeligt liv som at føle og se. Du kan holde din TPE dukke i flere positioner, da materialet er meget fleksibelt. Se vores guide om, hvordan du skal passe på din dukke.

 

TPE Material Ulemper

Hvis du får pletter på din sexdukke, er det lidt sværere at rengøre. Du bør rengøre vaginale og anal hulrum så ofte som muligt.

Alle dukker fra love-doll.dk er lavet af dette nye og mere fordelagtige TPE materiale i stedet for normal silikone. Tjek her de bedst sælgende sexdukker.

 

Gamle Type Silikone Sex Dolls

Silikone er en termohærdende elastomer, som er giftfri, lugtfri og insolvent i vand.

Silikone er lettere at rengøre, men nogle gange siger kunderne, at det kan være klæbrigt. Selv om det er forholdsvis dyrt, har det højere modstandsdygtighed mod varme, vand og pletter. Silikone dukker har de mest realistiske vaginale og anal hulrum, hvilket kan være en stor fordel for nogle mennesker. Silikone er glattere på overfladen sammenlignet med TPE, men TPE materiale føles mere som hud, ikke kun glat silikone. Jo højere TPE, større er denne forskel.

 

Nøglefordele ved Silicone Sex Doll

- Nemmere at rengøre og kan steriliseres

- Mindre følsom over for varme

- Silikone kan holde sin form og modstå en vægt

- Siden den har ikke-porøs tekstur, føler silikone sexdukker super glat, (ikke som ægte hud)

 -Testet og testet som silikone dukker har eksisteret i lang tid

 

Silikone ulemper

- Det føles meget mere unaturligt end en realistisk kærlighed dukke lavet med TPE. Brysterne og numsen vil ikke wobble når du rocker dem frem og tilbage.

- Silikone dukker er nogle gange endnu dyrere

- Silikone sex dukke føles tykkere og mindre blød end TPE.

- Silikone er mindre holdbart end TPE

 

Realistisk TPE Sex Doll vs Silicone Love Doll - Hvilket er bedre?

Det afhænger af forskellige faktorer som hvor meget er du villig til at betale, men alt taget i betragtning er TPE sexdukke fremtiden for kærlighed dukker, da mere realistiske sexdukker kan laves med det. En TPE dukke kan rumme en længere penis med mere omkreds, da den har lidt mere plads til at strække, og dens mere realistiske hudfølelse vil typisk tilbyde en bedre og mere tilfredsstillende oplevelse. Livlige kønsdukker hjælper endda til angst og depression.