Til institutioner Til institutioner – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Til institutioner

Vi tilbyder personer med nedsat funktionsevne en mulighed for realistisk sexoplevelse med en sexdukke, der er skabt til at skabe glæde i hverdagen.

Har du oplevet en person med nedsat funktionsevne i en situation, hvor vedkommende er styret af uro, frustrationer og aggressioner, og måske påføre sig selv eller andre skader?

Vedkommende kan til tider ikke være i sig selv, og har brug for nogle utraditionelle midler til at lindre smerter. Sex er et behov, alle har behov for, selvom vi har psykiske eller fysiske udfordringer.

Vi alle kan opleve stressede hverdage og daglige rutiner, som fylder hovederne. Sex er et middel der mindsker niveauet af stresshormonet i kroppen som får en til at slappe helt af. Når man får en orgasme, bliver der inden for 15-20 minutter frigivet nogle afslappende hormoner, og man falder lettere i søvn, Tilmed sover man bedre, fordi man føler sig tilfredsstillet og glad. Hvis det kniber med nattesøvn, er sex den perfekte afledningsmanøvre.

Sex øger kroppens dopamin niveau, og det hormon forbedrer både hukommelse og motivation. Sex kan tage smerterne som hovedpine og menstruationssmerter, og frigiver endorfiner, hvilket også lindrer smerter. Sex hjælper med at skabe glæde, og virker på lette depressioner. Sex styrker blandt andet selvværd, og gør en mer attraktiv. Sidst men ikke mindst, er sex sundt for krop og sjæl.

Med de nye realistiske sexdukker, som er fremstillet af rustfrit stål og Thermo Plastic Elastomer (TPE), er det muligt at tilbyde personer med nedsat funktionsevne en autentisk sexoplevelse som hjælper dem med at finde ro og behag i dagligdagen.
Dukkerne fås i flere størrelse fra 140 – 170 cm, hvilket er indenfor EU’s regler om børne sexdukker, hvilket vi tager stor afstand fra.

Dukkerne kan penetreres oralt, vaginalt og analt, og giver brugeren en autentisk sexoplevelse.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive info@love-doll.dk

Mvh Love Doll