Rengøring & vedligeholdelse af sex dukker Rengøring & vedligeholdelse af sex dukker – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Rengøring & vedligeholdelse af sex dukker

Hvordan man tager man sig af sin love doll?

Når du ejer en realistisk sex dukke, er chancerne for, at du vil bruge det meget. Det er en investering fra din side og har brug for pleje som du ville for et kæledyr.

Det hyppigste spørgsmål er "Hvordan rengør jeg min kæreste dukke efter brug?" Til dette spørgsmål har vi samlet alt hvad du behøver at vide i denne detaljerede vejledning. Mens du tager dig af din sexdukke, vil den forlænge deres levetid i mange år og holde hende frisk, ren og sexet og holde hende attraktiv for fremtidig fornøjelse.

Bare en påmindelse om, at du skal holde det rent og i hygiejnisk stand for konsekvent brug og skal opbevare det korrekt for at holde sig trygt fra forurenende stoffer og forurenende stoffer. Vi har tæmmet nogle nyttige sexdukkeplejepleje og opbevaringstips til dig her.

Rengøring af din dukke er let, og det tager kun få minutter, hvis du har de rigtige værktøjer og teknikker. Det er faktisk så nemt, at sexdukke bordellerne bruger de samme sexdukker, og de kan nemt rengøre dukken til den næste kunde på ingen tid. De er blevet populære som sexdukker hjælpe til angst og ensomhed. Her er, hvordan vi anbefaler at gøre det med sikkerhed og lethed.

 

Hurtig guide Rengøring af din love doll:


1. Du skal altid rense din dukke efter brug eller kontakt med legemsvæske. Dette gøres bedst i brusebad eller bad med varmt vand og let sæbe. Vi anbefaler at holde din dukkehoved over vandniveauet, når du tager et bad og rengør det separat. Når du tørrer din dukke, skal du holde hovedet oprejst.


2. Efter vask af din kæreste dukke, tør grundigt med et rent håndklæde for at fjerne overskydende fugt. Undgå at bruge for meget kraft og skrubbe frem og tilbage, men tør hende med et blødt skubbebevægelse med håndklædet. Brug ikke en tørretumbler, da for varm luft kan det somme tider beskadige det materiale, der er fremstillet af TPE.

3. For mere følsom pleje anbefaler vi, at du kan anvende babypulver til at fjerne resterende fugt og holde hendes hud flot og blødt.


4. Hvis du lægger makeup på hende, kan den fjernes med fugtigt vaskemiddel eller mild sæbe med varmt vand. Du kan bruge et papirhåndklæde eller en tør klud til at klappe hendes ansigt tørt.


5. Parykkerne skal vaskes separat med en mild shampoo, og lad dem lufttørre, hvis du bruger en tørretumbler, risikerer du at skade håret og skindhår.


6. Når du køber din dukke hos os, får du nogle af de mest holdbare og langvarige dukker på markedet. Vi anbefaler dog stadig, at du passer dig, når du flytter din dukke for at undgå unødige bump, skrab eller dråber.

7. Vi anbefaler at gemme din dukke på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys og ekstrem varme eller kulde.


Disse er de vigtigste anbefalinger til at tage vare på din TPE Sex Doll.

Efter mere detaljeret vejledning fortæller du præcis hvad du skal gøre og hvad du ikke skal gøre med din dukke for at sikre den maksimale levetid.

 

Mere grundig og detaljeret vejledning til at tage vare på sex dukke

TPE Sex Doll Hudpleje og smøremidler
Brug altid vandbaseret smøring, mens du har sex med din livsstil sexdukke. Det vil hjælpe med bedre vaginal, anal og oral penetration uden frygt for at skade dukken.

Hvis din kærlighed dukke hud bliver klæbrig at røre ved, rengør hende med et godt kvalitetsfornyelsespulver for at gøre hendes hud fløjlsagtig glat igen. Læs mere om, hvad der er forskellen mellem TPE Sex Doll og Silicone Love Doll.

 

Badning af din kærligheds dukke

 


Mens du bader din realistiske sexdukke med en mild sæbe, skal du aldrig lade hendes hoved og hals dyppe ned i vandet. Brug et blødt stof håndklæde til at rense og tørre hendes hud. Brug af hårtørrer anbefales ikke, da det kan gøre hendes hud hård og også forringe kvaliteten.

Bad din dukke efter en måneds mellemrum ved hjælp af en mild antimikrobielt sæbe.

Rengøring af vagina, anus og mund i en livlig sexdukke


En "vaginal irrigator" eller enema pære er det rigtige værktøj til at vaske din dukke vagina grundigt. Den rigtige måde at bruge denne vandingsanordning på er at fylde den med sæbe og vand, så brug det blødt til at skylle ud og rense din dukke vagina indefra. Venligst gør dette lige efter brug af din dukke for at sikre lethed og de bedste resultater. Vi anbefaler, at du begynder at skylle med koldt vand, og skift derefter til varmt vand og mild sæbe for at gøre dem rene. 

Vaginale vandingsanlæg eller pærer er meget billige og nemme at bruge. Vi anbefaler at gøre denne rengøringsfunktion i et brusebad, hvor du kan lade vandet løbe tør for hende uden at gøre noget rod. Vaginale vandingsanlæg er det bedste værktøj til rengøring af din sexdukke efter brug.

 

Badesvamp

Hvis du vil lave et ekstra trin, rengør dine kæreste dukker inderside, anbefaler vi en Luffa på en pind. Badesvampen hjælper dig med at forsigtigt skrubbe ind i din dukke skede, anus og mund. Dette er især nyttigt, hvis du ikke har været så forsigtig i første omgang og med tiden har nogle væsker efterladt indersiden af din dukke. Blød scrubning hjælper dig med at fjerne rester, der er tilbage indeni. Pas på ikke at holde det for hårdt til bunden eller med metalcore på Badesvampen. Det kan skade din dukke gennemtrængende huller. Overtid vil eventuelle rester måske begynde at lugte eller kompromittere materialet i din dukke, så det er vigtigt at tage sig godt i rensningen. 

Håndholdt brusehoved
En håndholdt brusehoved er også en smart mulighed for at gøre det lettere at rengøre din rigtige som sexdukke. Disse håndbruser giver dig mulighed for at placere vandstrømmen lige inden i penetrationshullerne (men altid blødt) og rense de indre dele effektivt. Hvis det er muligt, kan vi justere strømindstillinger, så du kan skrue den op til en højtryks men tykkere strømindstilling. Med tilstrækkelig pres og ret vinkel til strømmen, vil du hurtigt kunne skylle din dukke om sekunder.

 

Squirt Water Bottle
Sidst men ikke mindst for at rense dine dukker indvendige dele, kan enhver vandflaske med et sprøjtende mundstykke bruges til at gøre en strøm af vand udrenset til vaginalen for at fjerne alle kropsvæsker tilsvarende som en vaginal vandingsanordning. Følg blot vejledningen til vaginal vandingsanlægget ovenfor.

 

At opsummere vaginal rengøring
Rens din sexdukke vagina, anus og mund efter brug for at forhindre vækst af bakterier, da TPE-materiale er porøst og bakterier kan forblive i det.

Start med at skylle åbningerne med mild antimikrobielt sæbe ved hjælp af en vandings- eller brusehoved. Skyl kanalerne med en vaginal vandingsanordning for at sikre dyb rensning. Tør kanalen med et tørt håndklæde med fingrene, og vær meget forsigtig, mens du gør det.

Når din dukke er tørret, skal du forny strømmen ind og ud for at holde sin subtile, bløde og fløjlsagtige berøring levende.

 

Pas på aftagelig vagina
Påfør fornyelsespulver på ydersiden af ​​udskiftelig vagina og indersiden af ​​dukken, inden du sætter den udskiftelige vagina.

Følg de ovennævnte rengøringstips for at rense udskiftelige vagina af din kæreste dukke. Samme vejledning gælder for rengøring af både fast og aftagelig vagina indeni.

 

Skelet Care af kærlighed dukke


Din realistiske sexdukke har faste og bevægelige led for at give hende mere fleksibilitet og flere positioner for sex. Det er helt normalt, at din kæreste dukke har nogle modifikationsspor og mærker på disse dele.

Lad ikke arme og ben på din kæreste dukke bredt spredes i længere tid end nødvendigt, da stresset kan forårsage rive. Tag altid din dukke tilbage til sin stressfri stilling med armene nede og benene lukkede, når du ikke bruger hende.
Pas på ikke at tabe hende, banke hende på overflader eller træk på gulvet, da det vil bringe hendes kvalitet og levetid ned.
Sprøjt ikke for meget på hendes lemmer og læg ikke ekstrem kraft på hende for at forhindre skade på hendes skelet og hud.


Din dukke har forbedrede håndled til at støtte sin egen vægt; Ikke desto mindre er det tilrådeligt at give hende støtte ved at placere puder eller møbler under hendes torso, når de engagerer sig i hundeformet sex med hende.
Forlad ikke hende i bøjet position for længe for at forhindre kropsdeformation.
Lad ikke hende stå i lang tid, da dette kan skade hendes holdning.
Ligesom mennesker kan ægte sexdobbelte damer gøre og holde flere positioner, men hvis du holder vægten for lang til små områder eller få ledd som håndled, gør det ikke godt. Skeletstrukturen er bøjelig og fleksibel, men i længere perioder skal du altid huske at "pakke" din dukke for at sikre stillinger, der er opsamlet tæt på kroppen og vægt fordelt på større områder og tilbage eller med en ordentlig hængekrog med altid fødder på jorden. Mere om de hængende kroge senere i denne vejledning.

 

Sex Doll Beklædning Care

Sæt ikke olieopløselige tøj og pigmenter på din sexdukke.

Din dukke tøj bør være farvelægningsresistent. Undgå mørkere farve tøj, da det kan bløde og forårsage misfarvning. Stain cleaner kan bruges til at fjerne de fleste pletter.

Hold din dukke væk fra trykfarver, maling, mørkfarvet materiale, aviser og blade med farvede udskrifter, da disse genstande kan plette hende.

Støv dukkens hud og tøj med fornyelsespulver.

Støv af restene for at bringe hudens subtile blødhed tilbage.

 

Paryk og hårpleje


Fjern parykken fra hovedet og rengør det med en mild shampoo og balsam. Lad det tørre af sig selv, kog det forsigtigt ned fra bunden og læg det igen på hovedet. Mere om at tage sig af sexdukkeparykker her.

 
Vær ansvarlig, mens du gør kærlighed med hende
Undgå at dele din rigtige sex-sexdukke med andre for at eliminere risikoen for infektion.

Vær forsigtig med hende og behandle hende som en ægte dame! Så vil hun behandle dig tilbage som en ægte mand fortjener.

 
Realistisk Kærlighed Doll Krog og Opbevaring


Korrekt opbevaring af din sexdukke er meget vigtigt for at holde hende i den bedste stand til at udføre med dig, og også for at holde hende brugbar i lang tid uden tidlig slitage. Så her er vi kommet med nogle nyttige opbevarings tips til din dejlige sexdukke.

Dæk din dukke med et beskyttende blødt tæppe tæppe.
Undgå mørke eller sorte farve tøj, da det kan plette hende.
Hæng ikke din dukke fra nakken frit, da stress og belastning kan forårsage deformation over en periode.


Sørg for, at din sexdukkefødder er på gulvet, når du opbevarer hende lodret. Dette vil hjælpe med at distribuere kræfterne jævnt over din dukke krop og forhindre deformation af hendes skelet.
Brug 100% naturlige bomuldsmuslin støvposer til at omslutte din sexdukke, beskytte hende mod støv og snavs, a og giver også en vis grad af privatliv til hende.


Forskellige typer kroge, bolte og kæder er tilgængelige for at justere din dukke til at hænge. Du kan finde dem i vores "Hooks and Storing" sektion eller bare bede os om at give dig med din nye sexdukke, og vi vælger dig passende muligheder.
Brug skabet bar suspension for at holde din dukke fra strukturelle fejl. Disse skabe omfatter beskyttelse til din dukke krop for sikkert at suspendere hende, uden at noget presser mod sin bløde TPE hud.


Hvis du ikke har skabsplads, kan vi tilbyde dig et stærkt og robust hængestativ konstrueret med kraftigt VVS-rør i en smuk finish. Det kommer også med plads til hendes tøj eller opbevaring af en ekstra dukke.


Med disse dukkekroge og opbevaringsspidser kan du gå ud med den forsikring om, at din dejlige sexdukke er trygt og sikkert opbevaret uden fladskrækninger, der kan opstå, når du forlader hende i en siddende stilling, ligger på sengen eller i en kasse . Du vil altid finde hende i den bedste stand til at byde dig velkommen, når du har brug for hende igen til seksuelle fornøjelser.