Om os Om os – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Om os

Om love-doll.dk

Vi er en dansk virksomhed i tæt samarbejde med en producent af sexdukker i forskellige størrelser og mål. Vi skaber dukken fra vores udvalg i shoppen efter dine ønsker og behov. Vi yder vores bedste for at give en god oplevelse og ikke mindst et tilfredsstillende produkt, som bringer gode stunder i mange år.

Vi tilbyder vores kunder en revolutionerende måde at tilfredsstille sine seksuelle lyster. Sexindustrien innoveres og forbedres konstant, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en delvis realistisk måde at dække sine sexbehov. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og stræber efter at udbyde de bedste sex dukker på markedet.

Med vores mange års erfaring med import/eksport, salg, service, og kundehåndtering, yder vi altid lidt ekstra for vores kunder. Vores webshop er brugervenlig, så den hele tiden er opdateret med nyeste funktioner og produkter, for at gøre din oplevelse rigere.

Information

I Danmark har vi mange ældre, sociale, fysiske og psykiske hæmmede personer, der har et sexbehov som alle andre.  Vi ser det som en pligt at hjælpe disse folk til at stillet deres seksuelle behov, bedst muligt. Vores sexdukker hjælper med at give en oplevelse som læner sig til autentiske samvær med en kvinde.

Dukkerne som har et realistisk udseende, og samme funktioner som en rigtige kvinde, skabt til at give tilsvarende seksuelle glæder som en rigtig kvinde. Ved penetrering oralt, vaginalt eller analt, er oplevelse meget identisk med en rigtig kvinde. Vi vil gerne pointere, at vores dukker ikke kan erstattes 100% med et rigtigt menneske. Vi sælger en stærk illusion af den rigtige vare.    

Moral og etik

I Danmark er det endnu ikke ulovligt at købe børne sexdukker. Politikkerne taler om at ulovliggøre handel med sexdukker der ligner børn. Vi som virksomhed, vil ikke bidrage til pædofiles forvrængede fantasier, der opfordrer til overgreb på børn. Vi er meget stødt over, andre danske virksomheder mangler morale og etik, ved at udbyde børne sexdukker.

Vi tager stor afstand til dem og deres morale. Vi kan kun håbe forbrugerne vælger at boykotte disse virksomheder.