Køb af sexdukke Køb af sexdukke – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Køb af sexdukke

Hvis du er seriøs om at investere i en kærlighed dukke, skal du vide, at processen ikke er let. Det store antal sexdukker på markedet får dig til at forvirre. Dette afsnit giver nogle indsigt i, hvad du skal se efter, når du køber en sexdukke. Der er mange faktorer, som du måske overvejer, men jeg vil fokusere på fire hovedelementer.


Budget


Hvor mange penge er du villig til at deltage i til en sexdukke? Har du en bestemt type dukker i tankerne?


Nå, prisen på kæreste dukker varierer afhængigt af materiale, størrelse, funktioner og evnen til sexdukken til at blive tilpasset. Der findes entry-level sex dukker, high-end kærlighed dukker, og mid-range dukker. Alle disse sorter har forskellige værdier og egenskaber.


Til at begynde med er en high-end dukke den dyreste version, da det ser rigtigt ud med størrelse, udseende, kropsfunktioner og tekstur. Hvis du kom på tværs af dette en high-end sex dukke i din vens værelse, kan du fejle det for en rigtig kvinde. En sådan dukke kan koste dig over 5.000 dollars, men du vil aldrig fortryde. Du kan tilpasse denne sexdukke så meget som du vil, om det er at øge skindhår, negle, bryster, vagina, ansigt og krop. Utroligt kan du tilføje tatoveringer, piercinger og freckles til deres hud.


Hvis du er ny til verden af ​​kærlighed dukker og du er på udkig efter noget rart at udforske din fetish, gå til en entry-level sex dukke. De vil give dig gode orgasmer til en lavere pris. Med disse slags sexdukker, bør du ikke forvente meget af dem, når det kommer til holdbarhed og kvalitet. De fleste af disse dukker er tilgængelige til en pris under 15000
Hvis du er på udkig efter noget, der vil vare længere og tilbyde dig uforglemmelig fornøjelse, skal du gå til en mellemdæk dukke. De fleste af dem vil koste dig mellem 5000 og 30000, hvilket er en fantastisk pris. Jeg har bemærket, at flertallet af disse dukker kommer med et anal, vaginal og mundtligt hul for at tilbyde dig alle de fornøjelser, du kan forvente af en kvinde. Desuden er de lavet af silikone - et langtidsholdbart materiale.


Størrelse

Hvis du leder efter en sexdukke, som du kan smadre og føle, som om du lige er blevet lagt af en ægte kvinde, overveje at købe en stor sexdukke. For mig er jeg mere bekymret over at holde det rigtigt og ikke bare huller til at kneppe. Derfor anbefaler jeg dig at købe noget, der passer til din højde eller størrelse. Hvorfor købe et lille og let sexlegetøj, mens du kan have noget tæt på ægte?
Siden der blev skabt sexdukker til alle slags mænd, kommer de i forskellige vægte, former og størrelser. Størrelserne omfatter mini sex dukker, mellemstore kæreste dukker og livsstil dukker.


Mænd, der har smag af korte kvinder eller dem, der har rygsmerter, bør vælge min lille sexdukke. Disse legetøj vægt 12 kg. eller under og de måler omkring 3ft. Medium sex dukker har designet af en hot petite kvinde. Vægten over 20 kg og måler normalt mellem 125 cm og 158 cm. Hvis du har en ting til petite kvinder, er dette den perfekte dukke til dig!


Hvis du leder efter den slags dukke, der har størrelse, højde og egenskaber hos en rigtig kvinde, skal du gå til en livsstil dukke. De fleste af dem vil have en højde på 158 og derover. Med hensyn til vægt kan dåsen veje op til 40,8 kg. Nå, det er bestemt det, jeg foretrækker; boring nogle ægte størrelse sex dukke.
Det vil koste dig ingenting at overveje den størrelse, du vil have til en sexdukke. Sørg for at vælge en sexdukke, der passer til dine behov. Ellers vil du spilde dine penge.


Materiale

Materialet i en kærlighed dukke er en af ​​de vigtigste faktorer, du bør overveje, før du træffer en købsbeslutning. De fleste sexdukker du finder vil enten være lavet af termoplastisk elastomer eller silikone. I nogle tilfælde kan du komme på tværs af platin silicone, som er den dyreste af alle.


Du vil opdage, at hvert af disse materialer har sine fordele og ulemper. For eksempel er TPE kendt for at være mere fleksibel, realistisk, blød, billigere og hypoallergen. Desuden kan det opretholde varme, men samtidig er det følsomt for høje temperaturer. På den anden side vil du hader TPE fordi det er porøst, svært at rengøre, det pletter let og kan ikke steriliseres. Forlader fugt i vagina og anal hulrum i TPE sex dukke kan forårsage forme.


Til silikone dukker, vil du bemærke, at de kommer med en mere realistisk anus og fisse. Desuden vil du have en nem tid at rengøre og sterilisere denne dukke. Jeg elsker silikone dukker, fordi de kræver mindre vedligeholdelse, og de er hypoallergeniske. Mit eneste problem med silikone er, at det ikke er blødt, brystene og støvlet er stive, og det vil koste dig et ben og en arm.


Vælg ikke en sexdukke, fordi den er lavet af et dyrt materiale. Jeg vil råde dig til at gå efter hvad der passer til dine præferencer. For eksempel, hvis du vil have en fleksibel dukke, som du kan flytte dens kropsdele som du ville ønske, så gå til en, der er lavet af TPE. En fleksibel sex legetøj giver dig mulighed for at udforske et bredt udvalg af sexstillinger. Når alt kommer til alt, hvem vil sidde fast i en missionærpositi