Handelsbetingelser Handelsbetingelser – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER & VILKÅR

Love-doll.dk

Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder for alle forsendelse af Love-doll.dk Betingelserne tiltræder i de situationer, hvor køber og sælger ikke har indgået en skriftlig aftale.

Beskrivelse af Love-doll.dk

Vi er en dansk virksomhed i tæt samarbejde med en producent af sexdukker, som laver dukkerne på bestilling. Vi sælger direkte til forbrugere. Vi har et udvalg af mulige kombinationer af sexdukker, i forskellige størrelser og former, hårfarve og hårlængde, så køber har en bred vifte at vælge fra. Vores priser er inklusiv moms, og de er i DKK. Priserne kan ses i hvert produkt.

Reklamationsret

24 måneders reklamationsret gælder alle vare inkl. skaffevarer.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Køber skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, køber har konstateret fejlen eller manglen. I forbindelse med reklamationssager dækker vi returneringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes alle henvendelser rettes til:

WeCare Group ApS CVR-nummer 40591362 ,Ornebjerglund 23 - 5492 Vissenbjerg eller tlf: 28 14 09 94

I tilfælde af aftalte rabatter, returnerede eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis tilbagebetaling af købsprisen. Tilbagebetalingen sker normalt ved en tilbageførsel af beløbet til dit betalingskort.

Fortrydelsesret

Kunden har 14 dages fortrydelsesret: Hvis kunden anvender sin fortrydelsesret, tilbagebetale sælger hele det beløb, kunden har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Det eneste, sælger kan kræve, er, at forbrugeren selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Varer, der er blevet skadet eller bærer præg af at have været brugt, mister kunden ikke din fortrydelsesret på. Men kunden må forvente at skulle betale for den værdiforringelse af varen, som brugen er skyld i.

Dukker som er en bestillingsvare (hvilket betyder at en dukke, er produceret ud fra kundens specielle ønsker og behov, der bortfalder fortrydelsesretten, da virksomheden, ikke har mulighed for at returnere dukken til producenten, grundet kundens eksklusive ønsker.

Varer kan godt være værdiløse efter brug, og så er kunden ikke berettiget til at få sine penge retur. Det er i første omgang sælgeren, der vurderer varens eventuelle værdiforringelse. Kunden kan klage til Forbrugerklagenævnet, hvis kunden er uenig i vurderingen.

Grundet forsendelserne kommer fra producenten i en Asien, kan kunden kun returnere varen på 1 måde:

Ved at sende den ubrugte vare til:
WeCare Group ApS CVR-nummer 40591362 ,Ornebjerglund 23 - 5492 Vissenbjerg

  Leveringstid

  Leveringsomkostninger er inklusiv i prisen. Produktionen begynder straks efter modtagelsen af betalingen, og forventes at tage 7 dage. Efter produktionen bliver pakken sendt direkte fra producenten til kunden. Det kan tage op til 4 uger fra bestilling til levering. Vi bruger professionelle kurerer til levering af pakker. Vi forbeholder os retten til eventuelle forsinkelse fra producenten eller kureren.

  Indhold ved bestilling af sex dukke

  • 1 stk torso 
  • 1 stk dukke hoved
  • 1 stk paryk
  • 1 stk tilfældig påklædning
  • 1 stk rengørings tube
  • 1 sæt gummihandsker

  Kontrol af dukken

  Kontrollere dukken straks efter modtagelse af pakken, og før du kvitterer for varen, så du kan sende pakken retur med kureren. Kontrollere at alle dele er nye, og er inkluderet i pakken, medmindre du har købt en brugt dukke eller andet er aftalt. I så fald er vi glade for at betale for returforsendelsen, reparere eller udskifte varen uden ekstra omkostninger og send den tilbage til dig. (standard produktion og leveringstid gælder).

  Moms og afgifter

  Moms og evt afgifter er inklusiv i prisen.

  Dokumentation og vejledning

  Vi medsender produktbeskrivelser og brugervejledning med hvert produkt. De bliver sendt på engelsk. Vi forbeholder os retten til at sende produkter uden det førnævnte, hvis leverandøren ikke har tilføjet det i forsendelsen.

  Betaling

  Købsbeløbet bliver reserveret på dit kort, og trukket når varen afsendes. Alle dine oplysninger og køb vil blive vist, før du færdiggøre handelsprocessen, så begge parter er enig om handlen før køber afslutter handlen.. Alt handlen foregår i DKK.

  Det er muligt at betale med Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro og bankoverførsel.  

  Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi dine personlige oplysninger, der er nødvendig til at levere den købte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, eller misbruge dit kort, idet vi samarbejder med tredjepart, der håndterer dine sensitive oplysninger med krypteret sikkerhed. Du kan læse mere om køb på nettet her: http://www.forbrugereuropa.dk/Menu/Faasvar/Koeb-paa-nettet

  På din bank udskrift vil der stå WeCare Group ApS når du foretaget et køb. 

  BANK STATEMENT : WeCare Group ApS

  Fortrolighedspolitik

  Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke misbruge information om købere/brugere til tredjepart. Vi vil ikke sælge dine personfølsomme oplysninger eller kreditkort oplysninger til tredjepart uden din tilladelse.

  I købsprocessen skal navn, adresse og email oplyses. Disse informationer bruges udelukkende til at behandle gennemførelsen af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på krypteret form og gemmes i 5 år, jf. Bogføringsloven.

  Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning.

  Man kan valgfrit få sin e mail tilføjet vores mailingliste, således man løbende modtager nyheder og tilbud. Denne service kan til- og frameldes, som man ønsker. Jvf. Persondataloven oplyser vi, på forespørgsel, registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

  WeCare Group ApS og deres ansatte har adgang til oplysninger, der registreres om dig. Som registreret har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til førnævnte kontaktoplysninger.

  Klage informationer

  Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl og mangler, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode sælger har stillet tilgængelig.

  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klage Løsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klage Løsning via http://www.forbrug.dk.

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

  Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr.

  Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores navn på hjemmesiden samt øvrige oplysninger som finder længere nede i handelsbetingelserne.