Dollhouse Dollhouse – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Dollhouse

Hos Doll House bliver din fantasi til virkelighed… Du får en god oplevelse til fornuftige priser. Her bliver ingen snydt. Alle gæster går herfra med et smil på læben. Vi har indrettet vores nye og store lokaler, så du kan afprøve en eller flere fantasier. Vi har indrettet et lægeværelse, et klasselokale, en lille hyggelig stue, og et sexrum med en sexgynge, kors og andre redskaber. Kun fantasien sætter grænser.

Vores realistiske love dolls er lavet af TPE og rustfrit stål. De ligner rigtige kvinder, og giver en autentisk sexoplevelse. Sammen kan I afprøve en eller flere af dine frække fantasier, hvor eventuelt en partner eller prostituerede siger fra. Alle dukker tilbyder oral, vaginal og analsex med eller uden gummi. Deres huller er snævre, og skal smøres med glidecreme inden brug. Det føles som den ægte vare. Dukkerne får en grundig rengøring og afsprittes efter brug.

Doll House tilbyder udelukkende oplevelser med realistiske Love Dolls. Vi har skabt et univers fyldt med fantasier, så du får en gennemført oplevelse … Dukkerne er skabt til at imødekomme dig og dine fantasier. De tilbyder nærvær, tryghed, intimitet, alt blidt, behageligt. Du må alt undtagen at bide, kradse, tegne, tisse, afføre på dem eller lignende.

Vi har en sød, venlig og imødekommende værtinde som tager imod opkald, bookings og byder gæster velkomne. Værtinden besvarer alle ønskede spørgsmål om sexdukker, samlejestillinger og andet. Hun giver instrukser i hvordan sexdukken fungerer før hvert besøg.

Vi yder vores bedste for at give kunderne en god oplevelse, og vores serviceniveau er i top. Vi forsøger hele tiden at forbedre os. Vi lytter til alle der kommer med ris eller ros. Har du en ide eller mulighed til forbedring, lytter vi gerne.

Vi tilbyder kun oplevelser med sexdukker og ikke andet. Vi tager afstand til rufferi, menneskehandel og ikke mindst børne sexdukker. Vi er en registreret virksomhed, som følger loven.

 

Besøg dollhouse her https://www.doll-house.dk/