Rengøring af din sex dukke Rengøring af din sex dukke – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Rengøring af din sex dukke

Skrevet af Henrik Jensen

• 

Posted on Januar 11 2019

Det hyppigste spørgsmål vi modtager er "Hvordan renser jeg min sexdukke efter brug?". Dette er et stort spørgsmål og fortjener et grundigt svar. Korrekt pleje af din sexdukke vil forlænge deres levetid i mange år og holde hende frisk, ren og sexet.

Rengøring af din sexdukke efter brug er faktisk en meget nem proces og kan afsluttes om få minutter, hvis du har de rigtige værktøjer. Her er de værktøjer, vi anbefaler, og hvordan du kan bruge dem til at holde din sexdukke så god som ny.

Bemærk: Denne artikel fokuserer udelukkende på at rengøre de vaginale, anal og mundtlige områder i din sexdukke. For information om, hvordan du plejer andre områder af din dukke, læs her: Sådan plejer du din sexpude.

Vaginal Irrigator
En vaginal irrigator, også kendt som en brus eller enema pære, er det perfekte værktøj til at vaske din dukke efter brug. Hvis du vil bruge en af ​​disse, skal du blot fylde den med sæbe og vand og bruge det til at skylle ud og rense din dukkeens vagina. For at opnå de bedste resultater skal dette ske straks efter at du er færdig med din dukke. Vi anbefaler, at du gør din første skylning med koldt vand, og skift derefter til varmt vand og sæbe for at gøre dem rene.

Vaginale vandingsanlæg er meget billige og nemme at bruge. Alt hvad der kræves er, at du flytter din dukke til et sted, hvor vandet kan dræne ud af hende og ikke gøre noget rod.

Vaginale vandingsanlæg er det bedste værktøj til rengøring af din sexdukke efter brug.
Enema Bulb Vaginal Irrigator


Luffa på en pind
For ekstra rengøringskraft anbefaler vi, at du også køber en Luffa på en pind. Dette giver dig mulighed for at forsigtigt skrubbe inde i din dukke skede, anus og mund. Skrubbingen vil rydde din dukke af resterende rester fra brugen. Det er vigtigt, at alle rester fjernes som overarbejde, det kan begynde at lugte funky eller kompromittere stoffet i din dukke.

Efter at du har koldt dukket med din vaginale vandingsanordning fyldt med sæbe og vand, vil du derefter bruge luffa på en pind til forsigtigt at skrubbe indersiden af ​​din dukke og derefter bryde endnu en gang for at rydde hende ud. Det er vigtigt at købe en blød luffa, da alt for groft kan skade din dukke overarbejde.
Luffa på en pind
Køb på Amazon

Håndholdt brusehoved
Køb en fjernbar håndholdt brusehoved er en god mulighed for sexdukkerejere, der gerne bruser med deres dukke (meget sjovt). Den håndholdte brusehoved giver ejerne mulighed for at placere strømmen af ​​vand for at rense deres sexdukker efter brug. En ekstra bonus er et brusehoved med justerbare strømindstillinger, så du kan ændre den til en højtryksindstilling. Med tilstrækkeligt pres kan du hurtigt spule din dukke om sekunder, og da du allerede er i brusebadet, behøver du ikke bekymre dig om, hvor vandet vil dræne til.

Håndholdt brusehoved

For vores læsere, der er et budget, kan enhver vandflaske med et sprøjtende mundstykke bruges i en klemme som en midlertidig vaginal vandingsanordning for at rense din dukke. Følg simpelthen den samme procedure som beskrevet for vaginal irrigator ovenfor.