Hvordan vælger du en sexdukke? Hvordan vælger du en sexdukke? – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Hvordan vælger du en sexdukke?

Skrevet af Henrik Jensen

• 

Posted on Januar 21 2019

Hvordan vælger du en sexdukke?

Køb af en dukke kan hurtigt være hovedpine især for en første gang køber. Her er lidt noget at besvare de oftest stillede spørgsmål om at købe en realistisk sexdukke.

Med så mange muligheder, der nu er tilgængelige online, hvordan vælger man faktisk sin drømdukke? Hvad skal de forskellige elementer kontrollere? Fælderne at undgå? Og på hvilket budget? Alle vores svar hjælper dig med at se lidt klarere.

Hvordan vælger du en sexdukke?
Enhver, der undersøger silikone kærlighed dukker markedet bør vide, at der i øjeblikket er 2 typer af realistiske dukker: silikone støbt dukker og TPE dukker. Valg af materialer er afgørende og afhænger af dit budget og dine præferencer. Vi dedikerer en artikel dedikeret til dette emne, henvis til det om nødvendigt: Silikone vs TPE.

Udover det anvendte materiale skal du sikre dig, at dukkenes interne metalskelet er af kvalitet, moderne og resistent. Dette indre skelet garanterer realismen af ​​dine  sexede poser. De forskellige samlinger giver livet en silikone dukke til din fornøjelse.

Hvilket budget for en silikone sexdukke?
Det rigtige budget afhænger primært af det anvendte materiale. For en rigtig dukke i silikone af høj kvalitet kan budgettet nemt nå 8.000 til 10.000 dollars, mens en budgetdukke i TPE kan koste mindre end 2000 dollars. Bemærk, at hvilken type materiale du vælger, får du mulighed for at tilpasse din kæreste dukke: valg af hudfarve, øjne, perle, tilbehør og til nogle mere avancerede dukker, interaktive funktioner.

Når du har besvaret sine foreløbige to spørgsmål (materiale og budget), kan du derefter fortsætte med valg af model: dets krop og ansigt.

Hvilken model af silikone sex dukke er bedst for dig?
Ved første øjekast synes valget af ansigtet på din dukke at være den indlysende prioritet. Vi rådgiver dig faktisk ellers. Faktisk skal du være opmærksom på, at hver model har et aftageligt hoved og derfor kan udskiftes, inden du spærrer dig om valget af et smukt ansigt. Og i tilfælde af TPE dukker for eksempel er alternative hoveder til rådighed for få hundrede dollars (300 til 500). Du kan derfor skifte heads, hvis du beslutter dig. Valget af kroppen skal derfor være din første prioritet.

Valget af krop og målinger af din dukke
Den gode nyhed er, at der er en overflod af silikone kærlighed dukker med en bred vifte af størrelser på markedet. Den dårlige nyhed er, at for mange muligheder ikke forenkler beslutningstagningen.Dukkenes højde begynder fra 140 cm til ca. 170 cm med forskellige størrelser af bryster, hofter, skinker muligheder. Valget af den rigtige dukke vil afhænge af din evne til at åbne op for dine fantasier og for at se dig selv med dukken i den drømmede kropsstørrelse. Hvis du er i tvivl, tøv ikke med at kontakte din forhandler og læs de mange anmeldelser, der er tilgængelige online for at validere det bedste valg for dig. Køb af en silikone dukke er en investering over tid, hver detalje tæller fra valget af hudfarve (bleg, europæisk eller garvet) til neglelakets farve.

Valget af dukkenes ansigt.
Som nævnt ovenfor kan valget af ansigtet laves uafhængigt af kroppen. Dine personlige præferencer her er vigtige, bare sørg for, at hvis du beslutter dig for at skifte hoveder, at hudfarven på ansigtet på din sexede dukke matcher hudens farve på kroppen, du ville have valgt. Body og Head hudfarve kan tilpasses.