Den komplette guide til parykker Den komplette guide til parykker – Love-doll.dk

Min kurv

Luk

Vi samarbejder med originale producenter af love dolls. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Den komplette guide til parykker

Skrevet af Henrik Jensen

• 

Posted on Januar 11 2019

Denne trinvise og detaljerede vejledning dækker alt, hvad du behøver at vide om sexdukkeparykpleje og vedligeholdelse. En smuk parykke er en af ​​de vigtigste dele for at holde din sexdukke se sexet og nyt ligesom den dag, hun ankom til din dør.

I denne vejledning lærer du:

Hvordan man lægger på og sikkert vedhæfter en sexdukkeparyk.
Sådan børstes en sexpude perle.
Sådan rengøres en sexdukkeparyk.
Hvor kan man købe nye sexdukkeparykker.
Lad os komme igang...


Bunny har udseende! Lækkert hår!

Hvordan man laver en sexdukkeparyk?
Der er 3 vigtigste muligheder for at vedhæfte en paryk til din sexdukke:

1. Sæt parykken på normalt - Denne metode kan virke indlysende, men det er bare fint for de fleste dukkeejere. Standardparykken, der følger med hver dukke, er tilpasset dukkenes hoved og skal forblive sikkert fastgjort under de fleste aktiviteter. Fordelen ved denne metode er, at den er den nemmeste og mest bekvemme. At sætte parykken på tager sekunder og tager den af ​​det samme.

2. Brug en paryk cap og bobby pins - Denne metode er den mest populære for seriøse og erfarne dukke ejere. Metoden er også ganske enkel, men det kræver, at du køber som et par ekstra ting fra din lokale apotek eller kvinders afdeling. Du bliver nødt til at købe en paryk cap af passende størrelse og en lille pakke bobby pins, begge er afbildet nedenfor.

 

Disse produkter er forholdsvis billige og kan udskiftes så mange gange, som du synes passer til lave omkostninger. For at bruge denne metode skal du først lægge parykkekappen på din sexdukkehoved. For det andet, læg parykken på din sexdukkehoved, oven på parykkekappen. Til sidst skal du bruge bobbystifterne til at sikre parykken til parykhætten rundt om kanterne. Fire bobby pins skulle til knebet, en i fronten, ryggen og siderne over hvert øre. Dette er den samme metode mange paryk-slidte kvinder bruger til sikkert at fastgøre deres parykker.

3. Brug en parykkekapsel + velcro - Den sidste metode virker også fint og giver mulighed for hurtigere fjernelse af parykker, da det er lettere at løsne velcro og derefter trække flere bobbypinde ud. Det er stort set den samme som den foregående metode, men i stedet for bobby pins køber du velcro kvadrater med klæbemiddel på begge sider. Du sætter så den ene side af velcroen på din paryk og den anden side på indersiden af ​​parykken. Når du sætter peren på, vil velcro-kvadraterne justere, holde fast og holde parykken forsvarligt fastgjort. Dette er en god metode, hvis du er en person, der kan lide at ændre parykken af ​​din sexdukke. Du kan hurtigt fjerne og erstatte hver paryk.

Bedste praksis:

Undgå klæbemidler og lim - de kan beskadige din dukkehalsbund, hvis de kommer i kontakt med hendes hud. Meget svært at fjerne og bare generelt en meget rodet løsning.

Undgå stramme elastik eller stropper. Alt, hvad der er for stramt, kan efterlader permanente mærker og indrykninger på din dukkehud, hvis du forlader det for længe. Enhver løsning du finder bør være snuggly passende men ikke for stram!

Undgå mørke farve paryk caps - Brug en lysfarvet paryk cap i stedet for en mørkfarvet. Hvis din dukke har en ret hud, kan farven i mørkefarvede stoffer efterlade pletter på din dukke, hvis de er i kontakt i lang tid. Hvis du er dukken mørk eller brun skinnet, kan du komme væk med mørke farvede paryk caps, men medmindre du er super bestemt, vil jeg stadig anbefale at bruge en lysfarvet paryk cap.

Sådan børstes en sexpude perle
Børstning af din sexdukkeparyk er vigtig for at holde den fri for tangler og knuder. Du vil have hende til at have lange flydende låse i stedet for en mattede rede for hår. Børstning er meget enkel og nem at gøre og vil få stor virkning.

1. Fjern parykken fra køndukken - Dette gør det lettere at børste og beskytte din dukke hud mod skader, som en børste kan forårsage.

2. Våd parykken med vand - Ligesom en almindelig barber gør, hvis du dæmper håret med vand, bliver det lettere at børste. Det er nyttigt, hvis du har en sprøjteflaske til at gøre dette, men det er ikke nødvendigt.3. Pensel paryk - Fjern tangles forsigtigt fra hårets spidser og arbejdet med børsten op i håret med hvert efterfølgende slag. Tving ikke penslen gennem knuder, eller der opstår rive. Arbejder knuderne fra hinanden med fingrene og så børste dem igennem.

Bemærk: Vær forsigtig, men nogle hårtab skal forventes og er uundgåeligt for det meste.


Sådan vasker du en sexdukkeparyk
Når din dukkeparyk er grundigt børstet og knap fri, er det tid til at vaske det. Syntetiske parykker behøver ikke at være så vasket så ofte som ægte hårperger, fordi de ikke opsamler olier så meget. Men de vil stadig få noget støv, så det er godt at vaske dem også.

1. Fyld en vask eller håndvask med lunkent varmt vand - Vandet skal være dybt nok til at dykke helt ned i parykken. Undgå skoldning af varmt vand!

2. Tilsæt shampoo - Sæt bare en lille smule shampoo i vandet. Du behøver ikke at gøre det på shampoo, bare en lille mængde vil være tilstrækkeligt. Swoosh vandet omkring en lille smule for at få det godt og sæbevigt.3. Sæt parykken i vandet - Sænk forsigtigt parykken i sæbevand. Pas på ikke t